Inspiration: feestelijk looks

16:29

Misschien heb je binnenkort een feest, waar je bij zult zijn. Maar er is paniek, want je weet niet wat je met je make- up look wilt doen. Je wilt er wel leuk uit zien. Dus je zoekt eigenlijk inspiratie. Op de beauty en fashion sites vind je volop inspiratie. In de blogpost laat ik je een paar voorbeelden zien en misschien zit er iets tussen wat jou aan spreekt.

We beginnen met foto 1.




















Zoals je ziet spreken haar ogen het meest van de hele make-up look. Dit komt doordat ze rest van haar make up look rustig hebben gehouden. Op haar oogleden zie je donkere oogschaduw, wat ook naar boven is geblend. Onder haar onderste wimperranden zie je zwarte oogschaduw met in de ooghoeken lichte oogschaduwkleur.

Wil je niet veel elementen aan je make-up look? Dan kun je ook gewoon een zwarte eyeliner op je ogen zetten. Voor je lippen zou je een opvallende kleur kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld; een rode lippenstick. Als rood toch te heftig is, dan zou je ook een bruine kleur kunnen nemen, niet een nude tint. Maar zoals op de foto.


















Dit waren mijn inspiratie voor een feestelijke make-up look. Je hoeft niet de make-up op de foto's letterlijk over te nemen. Maar je zou een paar elementen voor jouw make-up look kunnen gebruiken.

Heb jij nog een tip voor een feestelijk make-up look? Laat het weten door een reactie achter te laten in de blogspot.

Ik hoop dat je dit blogspot leuk vindt en dat je ook iets kunt uit halen voor je eigen make-up look.

Tot de volgende keer!

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts