Peeks of the Weeks #12

07:00


Ik heb weer een Peeks of the Weeks en de twaalfde editie alweer. Ik werd door iemand benaderd om een interview te doen. Het was voor een onderzoek over mensen met een beperking en hoe ze tegen de nieuw ontwikkeling in de zorg aan kijken. Verder heb ik aantal artikelen voor de blog getikt. 



Maar ik begin eerst met een relax dagje. Dat was namelijk op zondag (ene laatste week van April). Ik had een comfy broek aan en ging lekker voor de televisie hangen.


De volgende dag ging bloggen. Ik schreef een artikel over Essence nail art topper confetti en het staat op de site. Soms vind ik het prettig om op papier te schrijven en daar uit te typen.


Het was tijd voor de lunch. Van het schrijven krijg je wel trek. Ik at een geroosterd casino sneetje met roomkaas en thee. Alleen daar is geen van foto.


Daarna ging ik aantal producten fotograferen. Fotografie neemt wel veel tijd in beslag. Per product maak ik meer dan 20 foto's en dit keer had ik 3 producten.


Mijn ontbijt op woensdag 23 april was brood met pure chocolade hagelslag en een glas melk. Ik probeer vaker melk te drinken, want dat is goed voor de botten.

Op die dag heb ik alleen foto's gemaakt van de maaltijden. Ik was het vergeten om ook andere dingen te fotograferen. dom!


Lunch time was bruin brood met kaas en kippenworst.



Avondeten: Turkse durum met griekse yoghurt saus. Oh..dit vind ik echt onwijs lekker.


Donderdag 24 april ging ik met mijn moeder naar Den Haag. Gezellig in de winkels kijken. Ik heb alleen smalle ringen gekocht. Daarna even naar huis en toen weer sporten. Die hele avond was ik echt moe. Ik ga dat niet meer doen.



Vrijdagochtend begon de naailes en daar was ik bij. Mijn projectie is nog niet af. 


Zondag 27 april ging ik bloggen. Ik schreef een review over een lippenstick. Voor extra informatie zoek ik het op het internet. 


Dan zet ik ook nog een leuk muziekje aan. Ik luisterde naar een arabisch liedje via Youtube.


In de auto. Mijn moeder rijdt auto en ik zit achterin. We gingen naar kennissen, want er is een kindje geboren. 


Dit was bij mijn kennissen thuis. Lekkernijen lagen op tafel en daar maakte ik een foto van. Het was gezellig, dat kun je ook wel zien.


Dinsdag 29 april had ik een afspraak in de stad. Iemand die ik ken, vroeg of ik mee wilde doen aan een onderzoek. Maar eerst ontbijten.


  Ik ging alleen daar naar toe. Na het interview ging ik weer naar huis. Het was wel een licht donkerachtige dag. Af en toe regende het. 


Hierna heb ik geen foto's meer gemaakt, omdat het gewone dagen werden. Ik deed niet echt iets bijzonders, wat ik graag aan je wil laten zien. Vandaar dat ik deze peeks of the weeks afsluit.
Ik hoop dat je het alsnog leuk vindt. 

Hoe zag jouw week eruit?

Tot volgende keer,

Khadija











You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts