Make-up trends voor in het najaar 2013

19:00

Naast dat de nieuwe trend voor de kleding bekend is, is ook de make-up trend. Welke kleuren kunnen we op onze ogen en lippen smeren? Benieuwd naar de trend, lees verder.



Zwarte eyeliner wordt onze vriend. Hij maakt de ogen open. Trek een zwart lijn op je bovenste ooglid. Wil je een dik of dun lijntje? Het maakt niet uit, want de eyeliner is een van de trend.

Wingend eyeliner  zagen we al. Het is zo populair geworden dat het ook blijft. Wenkbrauwen mogen zwaar en zichtbaar zijn. En ze worden dik bij getekend.



Wat betreft de oogschaduwkleuren voor deze herfst en winter zijn aardtinten. Dat roodbruin, geelbruin en gewoon bruin kleur. Wil je felle kleurtjes? Die waren ook te zien in de bladen. Een van de merken (Yves Rocher) heeft een aantal felle kleurtjes in haar schappen liggen. Voor de herfst/winter zie je groen, turkquoise en paars.



Rode lippen zijn een must in deze periode. Ze waren al in de zomer te zien en ook in deze periode zijn ze er ook. Rode lippen met een zwarte eyeliner en je look is af.


Wat vind je van de trend?

Liefs,

Khadija


Bron: ici paris xl

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts